Top

MICHA BODYTECH

το απολυτο συστημα εξασκησης

TI EINAI TO MIHA BODYTEC;

Τα τελευταία χρόνια ο όρος Miha Bodytec χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον χώρο της γυμναστικής. Αυτό έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι κάνει αυτό το είδος προπόνησης τόσο ξεχωριστό.

Με την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, ο οργανισμός αποθηκεύει την ενέργεια που αποκτάται από την πρόσληψη τροφής ως σωματικό λίπος. Οι ενεργοί μύες είναι τα μόνα όργανα που μπορούν να κάψουν το σωματικό λίπος και συνεπώς να βελτιώσουν τη σωματική κατάσταση.

Το Miha Bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν. Βασίζεται στην προπονητική μέθοδο EMS (Electro Muscle Stimulation), δηλαδή, ηλεκτρομυϊκή διέγερση και αποτελεί επανάσταση στον χώρο της γυμναστικής. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται η έντονη ενεργοποίηση των μυών όλου του σώματος σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό που κάνει το Miha Bodytec ξεχωριστό είναι το προσεκτικά μελετημένο σύστημά του, που του επιτρέπει να δρα άμεσα και σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο έχετε άμεσα ορατά αποτελέσματα χωρίς κόπο!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ MIHA BODYTEC;

Υψηλές Επιδόσεις σε 20 λεπτά!

Το Miha Bodytec ήρθε για να καταργήσει το μύθο που λέει ότι η δύναμη, η ταχύτητα και η αντοχή χρειάζονται χρόνο για να επιτευχθούν. Κάθε συνεδρία Miha Bodytec διαρκεί μόνο 20 λεπτά και μέσα σε αυτόν το χρόνο γυμνάζεται όλο το σώμα. Απαιτούνται μόνο δύο συνεδρίες την εβδομάδα!

Έτσι, στο γυμναστήριο μας, με τον άρτιο εξοπλισμό Miha Bodytec και την καθοδήγηση του προσωπικού σας personal trainer, οι υψηλές επιδόσεις επιτυγχάνονται πιο γρήγορα από ποτέ!

Ενεργοποίηση Ολόκληρου του Μυϊκού Συστήματος

Με τις συμβατικές μεθόδους είναι δύσκολο να γυμναστούν όλοι οι μύες, συμπεριλαμβανομένων των εν τω βάθει μυών που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην σταθεροποίηση και την απόδοση του σώματος. Αντιθέτως, το Miha Bodytec καθιστά εφικτή την αποδοτική εκγύμναση και ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο κόπο. Στο SnapFit, η μέθοδος εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους personal trainers και έτσι τα αποτελέσματα είναι σίγουρα ενώ αποφεύγονται τυχόν καταπονήσεις ή τραυματισμοί.

Βελτίωση Ταχύτητας

Με την ηλεκτρομυϊκή διέγερση αυξάνεται η ταχύτητα της κίνησης του ασκούμενου. Πολύ σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι με τη μέθοδο αυτή ελέγχονται άμεσα και αποτελεσματικά οι μυϊκές ίνες ταχείας συστολής, με αποτέλεσμα να μην επιφέρονται μεγάλες καταπονήσεις στο παθητικό μυοσκελετικό σύστημα.

Τέλος στην Καταπόνηση της Μέσης.

Ήρθε η ώρα να ανακουφίσετε τη μέσης σας. Καθώς τα τελευταία χρόνια ο πόνος στη μέση, σε άτομα όλων των ηλικιών, αυξάνεται όλο και περισσότερο, το Miha Bodytec έρχεται για να δώσει τη λύση για μία υγιή και δυνατή μέση. Στο SnapFit η ηλεκτρομυϊκή διέγερση γίνεται στοχευμένα και εξειδικευμένα για τον κάθε ασκούμενο. Γι’ αυτό εφαρμόζουμε το personal training μεμονωμένα ή σε μικρή ομάδα, το πολύ 2 ατόμων. Με την προσεκτική αυτή εφαρμογή της εκγύμνασης ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται ολόκληρο το μυϊκό σύστημα, σταθεροποιείται η σπονδυλική στήλη και ενδυναμώνεται το μυοσκελετικό σύστημα του κορμού. Συνεπώς, η μέση ανακουφίζεται.

Αδυνάτισμα και Σύσφιξη.

Το επαναστατικό Miha Bodytec ήρθε για να γυμνάσει ακόμη και τους πιο δυσπρόσιτους μύες. Η τεχνολογία EMS έχει καταφέρει την ταυτόχρονη ενεργοποίηση όλων των μυϊκών ομάδων, δηλαδή, ενδυναμώνει ακόμη και την μέση και τους γλουτούς. Το βασικό πλεονέκτημα σε αυτό είναι η μετατροπή του λίπους σε ενέργεια, η οποία συνεχίζει να υφίσταται ακόμη και ώρες μετά από τη συνεδρία. Ως αποτέλεσμα το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται ορατά και μόνιμα!

Παραγωγή Κολλαγόνου και Ενεργοποίηση Μεταβολισμού.

Είναι γνωστό ότι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού είναι ένας πολύ δύσκολα επιτεύξιμος στόχος. Αυτό όμως ισχύει για τις παραδοσιακές μεθόδους εκγύμνασης. Με το καινοτόμο Miha Bodytec εφαρμόζονται δυναμικές συστολές στους μύες του σώματος που οδηγούν σε αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και διέγερση της ροής του αίματος στο δέρμα. Επίσης, μακροπρόθεσμα, επιτυγχάνεται η αύξηση της ενέργειας. Όλα τα παραπάνω συναινούν στην μείωση του σωματικού βάρους και λίπους, ιδιαίτερα στις περιοχές των γοφών και της μέσης. Εκτός των άλλων, επιτυγχάνεται σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 • Βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος
 • Αντιμετώπιση πόνων σε μέση
 • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
 • Ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου
 • Ενεργοποίηση μεταβολισμού
 • Βελτίωση ελαστικότητας
 • Μυϊκή ανάπτυξη
 • Αύξηση αντοχής
 • Ενίσχυση απώλειας βάρους
 • Καύση λίπους
 • Υψηλές επιδόσεις
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η μέθοδος εκγύμνασης EMS αποτελεί μια εγκεκριμένη μέθοδο εκγύμνασης της οποίας οι οδηγίες έχουν δημιουργηθεί από επιστήμονες Γερμανικών Πανεπιστημίων. Έχουν πραγματοποιηθεί πολλές έρευνες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της τεχνικής EMS και έχει αποδειχθεί η τεράστια συμβολή της στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και των επιδόσεων της υγείας. Στο SnapFit σεβόμαστε και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις οδηγίες, οι οποίες πρέπει να ακολουθούνται κατά την εφαρμογή της εκγύμνασης. Γι’ αυτό όλες οι συνεδρίες γίνονται πάντα από καταρτισμένο εκπαιδευτή ο οποίος μπορεί να εκγυμνάσει ταυτόχρονα μέχρι 2 άτομα, το πολύ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για την 1η Δωρεάν Δοκιμαστική Συνεδρια!